in Programmering

Lær at programmere med mig

Velkommen! 👋

Tag skoene af og sæt dig godt til rette. Her; tag en kop matcha te og lad mig præsentere dig for min blog.

Du læser starten på en serie af indlæg, om den mest brugbare færdighed, du kan lære i det 21. århundrede. At lære at programmere.

Det første indlæg siges at være det sværeste og typisk også det ringeste. Så lad os komme i gang og få det overstået. Du må godt sætte teen fra dig, hvis du alligevel ikke skal drikke den. Det er okay.

Lad os starte med de tre hurtige:
  1. Hvad er bloggens formål?
  2. Hvem er bloggens målgruppe?
  3. Hvorfor er matcha te populært?

1. Hvad er bloggens formål?

Bloggen lader dig følge med i min udvikling fra muggler til fuldblodsprogrammeringstroldmand.

Jeg vil dele med dig, hvorfor jeg vil lære at programmere og hvorfor du også bør. Du vil høre om de udfordringer, der kommer henad vejen og hvordan jeg løser dem. Du får et præcist overblik over, hvordan jeg lærer at programmere. Hvilke hjemmesider, bøger, podcasts og smarte værktøjer, som jeg bruger til min læring, samt hvorfor jeg har valgt dem. Og så selvfølgelig om alle de fantastiske muligheder, programmering fører med sig.

Fuldblodstroldmand

At kunne skabe hvadsomhelst, må føles cirka sådan her.

Ultimativt, bliver bloggen en subjektiv guide til, hvordan du – på den mest effektive måde – lærer at programmere i det 21. århundrede (sådan cirka da).

2. Hvem er bloggens målgruppe?

Går du rundt med en drøm om at bygge din egen hjemmeside eller app? Så er jeg sikker på, at vi er et godt match, du og jeg.

Læs bloggen, hvis du:
  • Vil gøre dine idéer til virkelighed med web-applikationer 💡
  • Overvejer et karriereskifte til webudvikler (der er brug for dig!) 💸
  • Allerede er en letøvet udvikler, der gerne vil fortsætte din læring 💪
  • Er min mor 😳

Der er et hav af spørgsmål, når du overvejer at lære at programmere. Et par af de typiske er: “Hvilket programmeringssprog skal jeg lære? “, “Hvordan lærer jeg det på den mest effektive måde? “, “Hvad koster det? ” og “Hvor lang tid tager det, før jeg kan tjene penge på det? “.

Det skal du få svar på. Jeg vil gøre mit bedste for at dele så meget brugbar information med dig, som jeg kan. Lær af mine erfaringer, smarte genveje og dumme fejl.

3. Hvorfor er matcha te populært?

Matchate

Glimrende spørgsmål! Jeg forstår det heller ikke. Måske er det farven. Lad os lade den ligge. Til gengæld, vil jeg i næste indlæg fortælle dig, hvad programmering går ud på og hvad det kan gøre for dig. Nye indlæg kommer fast hver mandag – plus et par sporadiske indlæg hist og her. Lets do this! 💪

PS.
Tak fordi du har læst mit første indlæg. Det betyder meget for mig. Når jeg ved, at du læser med, er det nemmere for mig at forblive motiveret. Jeg lover dig, at jeg vil gøre mit ypperste for at skrive indlæg, der er værd for dig at læse, så du får lyst til at komme igen 😋